Catering București & Ilfov

Catering Evenimente Corporate, Business Lunch, Coffee Break, Traininguri & Seminarii, Cocktail & Recepții, Bufet Suedez, Conferințe

Catering cu tradiție în București & Ilfov

Cu o experiență de peste 10 ani, vă oferim servicii de catering de înaltă calitate, permițând clienților să simtă întregul potențial al unui eveniment organizat profesionist.

Asigurăm servicii de catering pentru evenimente cu până la 1.000 de participanți. Meniurile gândite de noi asigură o paletă foarte largă de preparate tocmai pentru a oferi variante multiple de alegere.

Evenimente corporate

Oferim servicii de catering pentru evenimente corporate, soluții eficiente pentru organizarea unui eveniment de succes.

Venim în întâmpinarea nevoilor dumneavoastră cu soluții pentru Coffee Break-uri, Traininguri & Seminarii, Cocktails & Recepții, Bufet Suedez, Conferințe, Business Lunch. Inovăm permanent și ne propunem să oferim preparate gustoase, estetice și care să respecte cele mai exigente gusturi.
Comenzile pot fi preluate atât telefonic cât și prin mail, iar noi răspundem cât mai prompt cu putință.

Partener de încredere

Preparatele noastre sunt gustoase, estetice, sănătoase și de calitate folosind cele mai proaspete, bune și naturale ingrediente pe care le puteți servi în cadrul mediului dumneavoastră de muncă, în cadrul unor locații alese de dumneavoastră sau pentru cei mici în școli, grădinițe, creșe, spații de joacă etc.

Atât meniurile cu beneficiari permanenți cât și cele în regim catering pentru evenimente sunt stabilite în conformitate cu reglementările în vigoare și sunt transportate și ambalate în condiții de maximă igienă.

Vezi selecția de meniuri

sau contactează-ne să punem la punct o ofertă personalizată

Meniurile, pe care le puteti servi in cadrul mediului dvs la birou, acasa sau in cadrul unor locatii alese de dvs., sunt atent concepute. Pentru cei mici avem meniuri speciale, adaptate nevoilor lor nutritionale ( cu putina sare, consum ponderat de carne, multe fructe si legume, lactate etc)

Livram in scoli, gradinite, crese, spatii de joaca etc si tinem permanent cont de opinia clientilor nostri: parinti, copii, educatori, medici nutritionisti etc

Ne dorim sa va oferim preparate sanatoase, gustoase, crude sau gatite, dar cu putine grasimi si ingrediente cat mai sanatoase. O selectie atenta a legumelor in functie de sezon este o preocupare zilnica, iar majoritatea retetelor respecta regula celor cinci ingrediente. Vrem sa stim ce mancam, de aceea suntem atenti la acest detaliu.

Oferta noastra este realizata in functie de sezon, de perioada mesei (mic dejun, pranz, cina) etc. in functie de gusturile clientilor nostri si de nevoile lor. Realizam si bufete, coffee break-uri, evenimente la beneficiari sau in locatiile noastre de diverse tipuri (vegetariene, mixte sau vegan, traditionale sau clasice, cu tenta urbana sau pur si simplu cu ingrediente la alegere).

Restaurant "The Old Sibiu" Centrul Vechi

"The Old Sibiu" vă stă la dispoziție cu o locație care poate susține evenimente cu invitați între 20 și 150 de persoane.

Lăsați-ne o recenzie pe