Catering București & Ilfov

Scapă de grija selectării unui meniu de prânz care să fie în același timp suficient de variat dar sănătos și gustos.

Suntem pregătiți să asigurăm un flux constant de bunătăți, în regim de abonament, atât birourilor cât și obiectivelor din teren (șantiere).

Catering cu tradiție în București & Ilfov

Cu o experiență de peste 10 ani, vă oferim servicii de catering de înaltă calitate, permițând clienților să simtă întregul potențial al unui eveniment organizat profesionist.

Meniu prânz, meniu office, catering copii, food delivery, catering evenimente, catering evenimente private, catering evenimente corporate, catering companii, catering școli, catering grădinițe, catering after school, catering sector 1sector 2sector 3sector 4sector 5sector 6, zona BaneasaPiperaIlfov, Nord (OtopeniCorbeancaBalotești etc.)

Abonamente angajați

Sistemul în regim de abonament este menit să simplifice experiența asigurării mesei angajaților dumneavoastră prin minimalizarea intervenției dvs. în procesul de selecție, plată și gestionare a acestui serviciu.

Tot ce trebuie să faceți este să stabiliți o singură dată un plan personalizat de meniuri și lucurile se vor întâmpla de la sine, zi de zi, lună de lună.

Meniuri variate

Planurile noastre personalizate presupun o variație suficient de mare a meniurilor zilnice astfel încât experiența prânzului la muncă să fie una mai degrabă entuastă decât plictisitoare.

Ne place să alternăm și să mixăm felurile de mâncare pentru a oferi un echilibru între gustos și sănătos.

Vezi selecția de meniuri

sau contactează-ne să punem la punct o ofertă personalizată

Meniurile, pe care le puteti servi in cadrul mediului dvs la birou, acasa sau in cadrul unor locatii alese de dvs., sunt atent concepute. Pentru cei mici avem meniuri speciale, adaptate nevoilor lor nutritionale ( cu putina sare, consum ponderat de carne, multe fructe si legume, lactate etc)

Livram in scoli, gradinite, crese, spatii de joaca etc si tinem permanent cont de opinia clientilor nostri: parinti, copii, educatori, medici nutritionisti etc

Ne dorim sa va oferim preparate sanatoase, gustoase, crude sau gatite, dar cu putine grasimi si ingrediente cat mai sanatoase. O selectie atenta a legumelor in functie de sezon este o preocupare zilnica, iar majoritatea retetelor respecta regula celor cinci ingrediente. Vrem sa stim ce mancam, de aceea suntem atenti la acest detaliu.

Oferta noastra este realizata in functie de sezon, de perioada mesei (mic dejun, pranz, cina) etc. in functie de gusturile clientilor nostri si de nevoile lor. Realizam si bufete, coffee break-uri, evenimente la beneficiari sau in locatiile noastre de diverse tipuri (vegetariene, mixte sau vegan, traditionale sau clasice, cu tenta urbana sau pur si simplu cu ingrediente la alegere).

Restaurant "The Old Sibiu" Centrul Vechi

"The Old Sibiu" vă stă la dispoziție cu o locație care poate susține aproximativ 150 de persoane.

Lăsați-ne o recenzie pe