Mancare sănătoasă

LASĂ-NE SĂ-ȚI FACEM ZIUA SPECIALĂ

Deși este esențial ca gustul să ne satisfacă plăcerile culinare, trebuie să ne amintim că sănătatea noastră depinde de alimentele pe care le consumăm.
Vă propunem sa incercați urmatoarele meniuri care vă ajuta să vă mențineți organismul sănătos dar si să economisești timp.

Mâncare sănătoasă

Noi va oferim preparate gustoase,estetice,sanatoase si de calitate folosind cele mai proaspete, bune si naturale ingrediente. Cel mai important ni se pare un bun echilibru nutritional realizat cu multa diversitate si respectand piramida nutritionala pe care cu totii o stim! Nu excludem carnea, ne plac mult legumele, ne plac mult fructele, pe cat posibil excludem prajelile si folosim mult cuptorul!

Meniurile pe le puteti servi in cadrul mediului dvs la birou, acasa sau in cadrul unor locatii alese de dvs. sunt atent concepute. Pentru cei mici avem meniuri speciale, adaptate nevoilor lor nutritionale ( cu putina sare, consum ponderat de carne, multe fructe si legume, lactate etc)

Livram in scoli, gradinite, crese, spatii de joaca etc si tinem permanent cont de opinia clientilor nostri: parinti, copii, educatori, medici nutritionisti etc

Ne dorim sa va oferim preparate sanatoase, gustoase, crude sau gatite, dar cu putine grasimi si ingrediente cat mai sanatoase. O selectie atenta a legumelor in functie de sezon este o preocupare zilnica, iar majoritatea retetelor respecta regula celor cinci ingrediente. Vrem sa stim ce mancam, de aceea suntem atenti la acest detaliu.

Oferta noastra este realizata in functie de sezon, de perioada mesei (mic dejun, pranz, cina) etc. in functie de gusturile clientilor nostri si de nevoile lor. Realizam si bufete, coffee break-uri, evenimente la beneficiari sau in locatiile noastre de diverse tipuri (vegetariene, mixte sau vegan, traditionale sau clasice, cu tenta urbana sau pur si simplu cu ingrediente la alegere).

1 %
peste 89 companii
1 %
peste 500 de Evenimente organizate
1 %
Peste 120000 de meniuri livrate
Laura Pop
Laura Pop@LauraPop
Read More
"Am beneficiat de serviciile A la Catering la o petrecere pentru copii. Meniurile au fost delicioase, cu multe legume, pui, peste si cu un aspect foarte colorat, asa cum le place copiilor. Copii fericiti...Multumim!"
Stefania Marcu
Stefania Marcu@StefaniaMarcu
Read More
"Am organizat o petrecere privata. Totul organizat in detaliu. Recomand"
Dragos Mocanu
Dragos Mocanu@DragosMocanu
Read More
"Am gustat din preparate la un bufet la Palatul Parlamentului. De atunci am ramas client fidel."
Previous
Next

Începeți să fiți mai sănătoși astăzi.

Încercați meniurile noastre cu familia și prietenii!