Catering Evenimente Corporate

LASĂ-NE SĂ-ȚI FACEM ZIUA SPECIALĂ

Catering Evenimente Corporate, Business Lunch, Coffee Break, Traininguri & Seminarii, Cocktail & Recepții, Bufet Suedez, Conferințe.

Servicii

Oferim servicii  de catering pentru evenimente corporate, soluții eficiente pentru organizarea unui eveniment de succes.

Venim in intampinarea nevoilor dvs cu solutii pentru Coffee Break-uri, Traininguri & Seminarii, Cocktails & Recepții, Bufet Suedez, Conferințe, Business Lunch. Inovam permanent si ne propunem sa oferim preparate gustoase, estetice si care sa respecte cele mai exigente gusturi.
Comenzile pot fi preluate atat telefonic cat si prin mail, iar noi raspundem cat mai prompt cu putinta

Catering Business SILVER

Vă vom surprinde cu o serie de combinații inovatoare, preparate tradiționale și internaționale, toate produsele fiind pregătite cu grijă exclusiv în bucătăria Alacatering

Catering Business GOLD

Estetica preparatelor, un element de baza in bucataria noastra

Catering Business Bronze

Complexitatea meniurilor nu da gres niciodata. Incearca si tu!

În funcție de locația evenimentului, București sau împrejurimile acestuia, tipul de eveniment, durata desfașurării, dar și in functie de numărul de invitați, consultanții noștri vor realiza un pachet personalizat care să includă tot necesarul de logistică, servicii de catering și aranjament al locației.

1 %
peste 89 companii
1 %
peste 500 de Evenimente organizate
1 %
Peste 120000 de meniuri livrate
Laura Pop
Laura Pop@LauraPop
Read More
"Am beneficiat de serviciile A la Catering la o petrecere pentru copii. Meniurile au fost delicioase, cu multe legume, pui, peste si cu un aspect foarte colorat, asa cum le place copiilor. Copii fericiti...Multumim!"
Stefania Marcu
Stefania Marcu@StefaniaMarcu
Read More
"Am organizat o petrecere privata. Totul organizat in detaliu. Recomand"
Dragos Mocanu
Dragos Mocanu@DragosMocanu
Read More
"Am gustat din preparate la un bufet la Palatul Parlamentului. De atunci am ramas client fidel."
Previous
Next

Asigurăm servicii de catering pentru evenimente cu până la 1.000 de participanți. Meniurile gândite de noi asigură o paletă foarte largă de preparate tocmai pentru a oferi variante multiple de alegere.

Încercați meniurile noastre IMPREUNA cu familia și prietenii!