Aniversări

Dispunem de experiența și logistica necesară pentru a acoperi eficient un număr mare de școli și grădinițe din toate sectoarele și localitățile înconjurătoare.

Echipa noastră de chefi va pregăti meniuri inedite, variate, sănătoase și delicioase pentru prichindei. Respectăm cele mai riguroase standarde de siguranță în pregătirea și livrarea tuturor pachetelor!

à la Catering

Catering & Banqueting în București & Ilfov

Evenimente de neuitat

Catering nunta, botez, cununie, aniversari, petreceri copii. Incearca preparatele noastre sanatoase si gustoase!
A la Catering doreste sa fie parte din evenimentele vietii voastre si sa le transforme intr-un real succes. Conceperea meniurilor, aranjarea preparatelor, logistica, toate acestea sunt in sarcina noastra pentru ca dvs sa va bucurati pe deplin de momentele speciale din viata dvs

Servicii complete

In functie de buget, preferinte culinare si alte cerinte, in urma discutiilor cu dvs si familia dvs vom transforma evenimentul dvs fie el nunta, botez sau alt eveniment privat in ceva special, de neuitat.
Locatia? Optiunea dvs. Daca ne solicitati sprijinul va oferim si sugestii legate de locatia evenimentului dvs. Locatiile noastre partenere sunt elegante, pline de rafinament, concepte unice care sa raspunda perfect exigentelor dvs.