Catering București & Ilfov

Înțelegem stresul de a vă asigura că ați ales meniul potrivit pentru formatul și fluxul evenimentului dumneavoastră. Indiferent dacă pregătiți o recepție cu un număr mare de oaspeți sau o cină intimă, vă asigurăm totul.

Nu ați găsit combinația culinară potrivită? Permiteți-ne să personalizăm un meniu exclusiv pentru a se potrivi exact cu viziunea dvs. pentru ziua nunții. Lucrăm adesea cu miri care doresc să încorporeze bucătăria internațională în nunta lor. Vă vom asculta ideile și vom executa un meniu adaptat gusturilor dumneavoastră.

Catering cu tradiție în București & Ilfov

Cu o experiență de peste 10 ani, vă oferim servicii de catering de înaltă calitate, permițând clienților să simtă întregul potențial al unui eveniment organizat profesionist.

Meniu prânz, meniu office, catering copii, food delivery, catering evenimente, catering evenimente private, catering evenimente corporate, catering companii, catering școli, catering grădinițe, catering after school, catering sector 1sector 2sector 3sector 4sector 5sector 6, zona BaneasaPiperaIlfov, Nord (OtopeniCorbeancaBalotești etc.)

Evenimente de neuitat

Indiferent dacă este vorba despre un eveniment black-tie în mijlocul grădinii dvs. sau într-una din locațiile de top din București sau Ilfov, vă oferim o gamă completă de opțiuni de catering de nuntă. Echipa noastră de bucătari profesioniști, livratori și ospătari e aici pentru a vă face ziua magică de neuitat din toate punctele de vedere.

Servicii complete

Servim diverse spații pentru evenimente și restaurante în București și Ilfov. Pachete de nuntă sunt disponibile pentru a se potrivi diferitelor cerințe ale evenimentului, în funcție de nevoile dvs.
„a la catering” este un lider al scenei de catering din Capitală. Indiferent dacă doriți să oferiți o petrecere mică sau un eveniment mare pentru peste 500 de persoane, aveți încredere că putem asigura tot ce este necesar.

Vezi selecția de meniuri

sau contactează-ne să punem la punct o ofertă personalizată

Meniurile, pe care le puteti servi in cadrul mediului dvs la birou, acasa sau in cadrul unor locatii alese de dvs., sunt atent concepute. Pentru cei mici avem meniuri speciale, adaptate nevoilor lor nutritionale ( cu putina sare, consum ponderat de carne, multe fructe si legume, lactate etc)

Livram in scoli, gradinite, crese, spatii de joaca etc si tinem permanent cont de opinia clientilor nostri: parinti, copii, educatori, medici nutritionisti etc

Ne dorim sa va oferim preparate sanatoase, gustoase, crude sau gatite, dar cu putine grasimi si ingrediente cat mai sanatoase. O selectie atenta a legumelor in functie de sezon este o preocupare zilnica, iar majoritatea retetelor respecta regula celor cinci ingrediente. Vrem sa stim ce mancam, de aceea suntem atenti la acest detaliu.

Oferta noastra este realizata in functie de sezon, de perioada mesei (mic dejun, pranz, cina) etc. in functie de gusturile clientilor nostri si de nevoile lor. Realizam si bufete, coffee break-uri, evenimente la beneficiari sau in locatiile noastre de diverse tipuri (vegetariene, mixte sau vegan, traditionale sau clasice, cu tenta urbana sau pur si simplu cu ingrediente la alegere).

Restaurant "The Old Sibiu" Centrul Vechi

"The Old Sibiu" vă stă la dispoziție cu o locație care poate susține evenimente cu invitați între 20 și 150 de persoane.

Lăsați-ne o recenzie pe