Catering București & Ilfov

Pierderea cuiva drag este unul dintre cele mai dureroase și complicate momente din viață.

Lăsați în seama noastră asigurarea pachetelor și meniurilor pentru pomană.

Catering cu tradiție în București & Ilfov

Cu o experiență de peste 10 ani, vă oferim servicii de catering de înaltă calitate, permițând clienților să simtă întregul potențial al unui eveniment organizat profesionist.

Meniu prânz, meniu office, catering copii, food delivery, catering evenimente, catering evenimente private, catering evenimente corporate, catering companii, catering școli, catering grădinițe, catering after school, catering sector 1sector 2sector 3sector 4sector 5sector 6, zona BaneasaPiperaIlfov, Nord (OtopeniCorbeancaBalotești etc.)

Alături de dumneavoastră

Înțelegem cât de dureros este să pierzi pe cineva drag și cum gestionarea activităților care urmează poate fi foarte dificilă.

De aceea noi vă venim în întâmpinare cu variante gata pregătite de pachete de parastas, în variante de dulce sau de post, pentru a vă face alegerea mai ușoară.
Desigur, dacă aveți specificații anume, suntem gata să discutăm pachete și meniuri personalizate, pentru orice buget.

Servicii complete

„a la catering” vă pune la dispoziție servicii de catering, organizare parastase, mese de pomenire după înmormântare la biserică, la restaurant sau la domiciliu cu meniuri complete:

pomana la 9 zile, pomană la 40 de zile (sau șase săptămâni), pomană la 3, 6 și 9 luni, la un an, pomană în fiecare an, pomană de 7 ani.

Vezi selecția de meniuri

sau contactează-ne să punem la punct o ofertă personalizată

Meniurile, pe care le puteti servi in cadrul mediului dvs la birou, acasa sau in cadrul unor locatii alese de dvs., sunt atent concepute. Pentru cei mici avem meniuri speciale, adaptate nevoilor lor nutritionale ( cu putina sare, consum ponderat de carne, multe fructe si legume, lactate etc)

Livram in scoli, gradinite, crese, spatii de joaca etc si tinem permanent cont de opinia clientilor nostri: parinti, copii, educatori, medici nutritionisti etc

Ne dorim sa va oferim preparate sanatoase, gustoase, crude sau gatite, dar cu putine grasimi si ingrediente cat mai sanatoase. O selectie atenta a legumelor in functie de sezon este o preocupare zilnica, iar majoritatea retetelor respecta regula celor cinci ingrediente. Vrem sa stim ce mancam, de aceea suntem atenti la acest detaliu.

Oferta noastra este realizata in functie de sezon, de perioada mesei (mic dejun, pranz, cina) etc. in functie de gusturile clientilor nostri si de nevoile lor. Realizam si bufete, coffee break-uri, evenimente la beneficiari sau in locatiile noastre de diverse tipuri (vegetariene, mixte sau vegan, traditionale sau clasice, cu tenta urbana sau pur si simplu cu ingrediente la alegere).

Restaurant "The Old Sibiu" Centrul Vechi

"The Old Sibiu" vă stă la dispoziție cu o locație care poate susține evenimente cu invitați între 20 și 150 de persoane.

Lăsați-ne o recenzie pe