
Catering București & Ilfov
Platouri
O componentă de bază a oricărui aranjament culinar de eveniment, platourile calde sau reci sunt cel mai facil punct de plecare în stabilirea meniului.
Catering cu tradiție în București & Ilfov
Cu o experiență de peste 10 ani, vă oferim servicii de catering de înaltă calitate, permițând clienților să simtă întregul potențial al unui eveniment organizat profesionist.

Platouri Mese Festive

exemple de platouri reci "à la Catering"
1.2 kg • 4 persoane
Platou 1

Rulada de pui cu prune invelita in jeleu de morcov
Frigaruie mini caprese cu busuioc
Chiftelute mixte cu susan
Raffaello din branza de burduf in fulgi de cocos
Rulou sunca si cascaval in mantie de mac
Trandafir din salam uscat
Icre de crap cu codita de lamaie
Vinete coapte cu boabe de rodie
Legume fresh cu sos Tzatziki
Mix masline
125 lei
Platou 2

Vol au vent cu rucola, parmezan si rosii cherry
Chiftelute mixte cu susan
Pastrama de pui evantai
Caprese spaniol
Rulada de branzeturi fine cu struguri
Terina de curcan in jeleu de morcov
Somon fume’ cu capere pe pat de lamaie
Raffaello din branza de burduf in crusta de cocos
Legume fresh cu sos Tzatziki
Mix de masline aromatizate cu ierburi
150 lei
Platou 3

Vol au vent cu salata de cruditati si crevete
Parfait de rata cu cogniac
Rulou de branza in mantie de lipie cu ardei rosu
Surimi pe pat de rucola
Frigarui de svaiter cu smochine si strugure
Caprese spagniol
Nufar rosu chorizo
Terina de pui cu legume in jeleu de morcov
Legume fresh cu sos Tzatziki
Mix de masline aromatizate cu ierburi
175 lei
Platou 4

Rulada de pui cu fructe confiate
Terina de curcan cu jeleu de sfecla rosie
Chiftelute asortate in crusta de susan
Vol au vent cu rucola, prosciutto si parmezan
Mini frigarui caprese cu busuioc
Trandafir din salam uscat
Rulou de branza in mantie de lipie cu ardei rosu
Icre de crab cu codita de lamaie
Crispy chicken
Mix masline aromatizate cu ierburi
200 lei
Platou 5

Vol au vent cu salata de cruditati si pui
Mix de afumatura pe pat de portocala
Rulou de somon cu pasta de branza in crusta de alge
Rulada de pui cu prune invelita in jeleu de morcov
Frigarui de svaiter cu smochine si strugure
Rulou de cascaval cu sunca in mantie de mac
Surimi pe pat de rucola
Choix cu pasta de branza
Crostini cu salata de vinete si rodie
Mix de masline aromatizate cu ierburi
225 lei
Platou 6

Vol au vent cu rucola, prosciutto, parmezan
Piept de rata afumat pe pat de portocala
Terina de pui cu mozaic de legume in jeleu de morcov
Frigaruie chiftelute mixte cu susan
Caprese spaniol
Branzeturi fine in crusta de mac
Parfait de ficat de rata cu cogniac
Raffaello din branza de burduf in fulgi de cocos
Somon fumé cu capere pe canapé de lamaie
Mix de masline aromatizate cu ierburi
225 lei
