Catering București & Ilfov

Petreceri tematice

Catering tematic pentru petreceri copii, 8 martie, Halloween, Crăciun, Paște, Revelion

Catering cu tradiție în București & Ilfov

Cu o experiență de peste 10 ani, vă oferim servicii de catering de înaltă calitate, permițând clienților să simtă întregul potențial al unui eveniment organizat profesionist.

Meniu prânz, meniu office, catering copii, food delivery, catering evenimente, catering evenimente private, catering evenimente corporate, catering companii, catering școli, catering grădinițe, catering after school, catering sector 1sector 2sector 3sector 4sector 5sector 6, zona BaneasaPiperaIlfov, Nord (OtopeniCorbeancaBalotești etc.)

Pentru cei mici

Oferim servicii de catering pentru evenimente corporate, soluții eficiente pentru organizarea unui eveniment de succes.

Venim in intampinarea nevoilor dvs cu solutii pentru Coffee Break-uri, Traininguri & Seminarii, Cocktails & Recepții, Bufet Suedez, Conferințe, Business Lunch. Inovam permanent si ne propunem sa oferim preparate gustoase, estetice si care sa respecte cele mai exigente gusturi.
Comenzile pot fi preluate atat telefonic cat si prin mail, iar noi raspundem cat mai prompt cu putinta

Pentru cei mari

Preparatele noastre sunt gustoase, estetice, sanatoase si de calitate folosind cele mai proaspete, bune si naturale ingrediente pe care le puteti servi in cadrul mediului dvs de munca, in cadrul unor locatii alese de dvs sau pentru cei mici in scoli, gradinite, crese, spatii de joaca etc.

Atat meniurile cu beneficiari permanenti cat si cele in regim catering pentru evenimente sunt stabilite in conformitate cu reglementarile in vigoare si sunt transportate si ambalate in conditii de maxima igiena.

Vezi selecția de meniuri

sau contactează-ne să punem la punct o ofertă personalizată

Meniurile, pe care le puteti servi in cadrul mediului dvs la birou, acasa sau in cadrul unor locatii alese de dvs., sunt atent concepute. Pentru cei mici avem meniuri speciale, adaptate nevoilor lor nutritionale ( cu putina sare, consum ponderat de carne, multe fructe si legume, lactate etc)

Livram in scoli, gradinite, crese, spatii de joaca etc si tinem permanent cont de opinia clientilor nostri: parinti, copii, educatori, medici nutritionisti etc

Ne dorim sa va oferim preparate sanatoase, gustoase, crude sau gatite, dar cu putine grasimi si ingrediente cat mai sanatoase. O selectie atenta a legumelor in functie de sezon este o preocupare zilnica, iar majoritatea retetelor respecta regula celor cinci ingrediente. Vrem sa stim ce mancam, de aceea suntem atenti la acest detaliu.

Oferta noastra este realizata in functie de sezon, de perioada mesei (mic dejun, pranz, cina) etc. in functie de gusturile clientilor nostri si de nevoile lor. Realizam si bufete, coffee break-uri, evenimente la beneficiari sau in locatiile noastre de diverse tipuri (vegetariene, mixte sau vegan, traditionale sau clasice, cu tenta urbana sau pur si simplu cu ingrediente la alegere).

Restaurant "The Old Sibiu" Centrul Vechi

"The Old Sibiu" vă stă la dispoziție cu o locație care poate susține evenimente cu invitați între 20 și 150 de persoane.

Lăsați-ne o recenzie pe