Povestea noastră

Despre noi

Din dragoste pentru mâncare, pentru alimentația echilibrată, sănătoasă și gustoasă, am dezvoltat începând cu 2008 conceptul A la Catering – Mâncare sănătoasă și gustoasă.

Abundența de legume și fructe, preparate urbane, moderne, diversitatea, mâncare din diferite bucătării ale lumii, au făcut ca brandul nostru să se dezvolte atât pe partea de livrări cu porții zilnice pentru școli, grădinițe, office-uri, fabrici sau șantiere, cât și pe partea de evenimente la beneficiar private sau corporate.

Încă de la început, ceea ce ne-a ghidat în conturarea și dezvoltarea conceptului a fost, în numele respectului nostru pentru clienții de toate vârstele, politica celor 5 ingrediente, gătitul cu puține grăsimi, un aspect elegant și natural indiferent de comunitatea căreia ne adresăm, preparate sănătoase, concepte cu stil pentru nuntă, botez, cununie, bufete contemporane și personalizate pentru petreceri corporate, workshop-uri, congrese etc.

Așadar vă invităm să mâncăm sănătos și gustos cu toții!

Catering cu tradiție în București & Ilfov

Meniu prânz, meniu office, catering copii, food delivery, catering evenimente, catering evenimente private, catering evenimente corporate, catering companii, catering școli, catering grădinițe, catering after school, catering sector 1sector 2sector 3sector 4sector 5sector 6, zona BaneasaPiperaIlfov, București Nord (OtopeniCorbeancaBalotești, Afumați, Tunari, Ștefănești, Voluntari etc.)

Mâncare sănătoasă

Vă oferim preparate gustoase, estetice, sănătoase și de calitate folosind cele mai proaspete, bune și naturale ingrediente.
Cel mai important ni se pare un bun echilibru nutrițional realizat cu multă diversitate și respectând piramida nutrițională pe care cu toții o știm! Nu excludem carnea, ne plac mult legumele, ne plac mult fructele, pe cât posibil excludem prăjelile și folosim mult cuptorul!

Gătim & livrăm în siguranță

Dintotdeauna am respectat cele mai ridicate standarde de calitate în bucătărie, am depus eforturi considerabile pentru a implementa cele mai stricte măsuri de siguranță atât la prepararea mâncărurilor cât și în procesul de livrare.
Mâncarea este un produs intim și care are nevoie de standarde înalte de igienă atât în procesul de preparare cât și în cel de livrare.
Tratăm aceste aspecte cu cea mai mare atenție.

Bucătari dedicați

Faceți cunoștință cu sufletul echipei
"à la catering"

Colectivul nostru este alcătuit din oameni cu experiență în industrie, pregătiți să contribuie cu tot talentul și efortul la reușita evenimentului tău.

Cariere

Alătură-te echipei noastre

Suntem o echipă dinamică, în continuă evoluție, nu ducem lipsă de inițiativă și curaj pentru extindere.
Pe măsură ce afacerea noastră evoluează se deschid și oportunități de angajare, așadar nu ezita să ne adresezi o întrebare. Cine știe? Poate ești chiar colegul sau colega pe care îl/o căutam.

Emanuela

Deserturi de excepție. Bogată experiență în bucătăria internațională și autohtonă.
Specialități rafinate, bucătărie italiană, marocană, indiană, chinezească. O estetică deosebită a preparatelor.

Constanța

Experiență de zeci de ani, specialist în bufete și preparate pentru evenimente de înaltă clasă, gust desăvârșit, o atenție sporită la echilibrul nutrițional și focus pe estetica produsului.

Laura

Preparate delicioase și sănătoase pentru copii & adulți, bucătărie românească și internațională, gust fin, mii de mâncăruri urbane și internaționale.
Bogată experiență culinară în toate bucătăriile lumii.