Povestea noastră

Despre noi

Cu o experiență de peste 10 ani, vă oferim servicii de catering de înaltă calitate, permițând clienților să simtă întregul potențial al unui eveniment organizat profesionist.

Catering cu tradiție în București & Ilfov

Meniu prânz, meniu office, catering copii, food delivery, catering evenimente, catering evenimente private, catering evenimente corporate, catering companii, catering școli, catering grădinițe, catering after school, catering sector 1, sector 2, sector 3, sector 4, sector 5, sector 6, zona Baneasa, Pipera, Ilfov, Nord (Otopeni, Corbeanca, Balotești etc.)

Vezi selecția de meniuri

sau contactează-ne să punem la punct o ofertă personalizată

Meniurile, pe care le puteti servi in cadrul mediului dvs la birou, acasa sau in cadrul unor locatii alese de dvs., sunt atent concepute. Pentru cei mici avem meniuri speciale, adaptate nevoilor lor nutritionale ( cu putina sare, consum ponderat de carne, multe fructe si legume, lactate etc)

Livram in scoli, gradinite, crese, spatii de joaca etc si tinem permanent cont de opinia clientilor nostri: parinti, copii, educatori, medici nutritionisti etc

Ne dorim sa va oferim preparate sanatoase, gustoase, crude sau gatite, dar cu putine grasimi si ingrediente cat mai sanatoase. O selectie atenta a legumelor in functie de sezon este o preocupare zilnica, iar majoritatea retetelor respecta regula celor cinci ingrediente. Vrem sa stim ce mancam, de aceea suntem atenti la acest detaliu.

Oferta noastra este realizata in functie de sezon, de perioada mesei (mic dejun, pranz, cina) etc. in functie de gusturile clientilor nostri si de nevoile lor. Realizam si bufete, coffee break-uri, evenimente la beneficiari sau in locatiile noastre de diverse tipuri (vegetariene, mixte sau vegan, traditionale sau clasice, cu tenta urbana sau pur si simplu cu ingrediente la alegere).

Restaurant "The Old Sibiu" Calea Victoriei

"The Old Sibiu" vă stă la dispoziție cu o locație care poate susține evenimente cu invitați între 20 și 150 de persoane.

Mâncare sănătoasă

Vă oferim preparate gustoase, estetice, sănătoase și de calitate folosind cele mai proaspete, bune și naturale ingrediente.
Cel mai important ni se pare un bun echilibru nutrițional realizat cu multă diversitate și respectând piramida nutrițională pe care cu toții o știm! Nu excludem carnea, ne plac mult legumele, ne plac mult fructele, pe cât posibil excludem prăjelile și folosim mult cuptorul!

Gătim & livrăm în siguranță

Traversăm vremuri complicate. Deși dintotdeauna am respectat cele mai ridicate standarde de calitate în bucătărie, am depus eforturi considerabile pentru a implementa cele mai stricte măsuri de siguranță atât la prepararea mâncărurilor cât și în procesul de livrare.
În aceste vremuri mâncarea este un produs cu atât mai intim și tocmai de aceea o tratăm cu cea mai mare atenție.

Bucătari dedicați

Faceți cunoștință cu sufletul echipei
"à la catering"

Colectivul nostru este alcătuit din oameni cu experiență în industrie, pregătiți să contribuie cu tot talentul și efortul la reușita evenimentului tău.

Cariere

Alătură-te echipei noastre

Deși contextul actual nu este unul prietenos cu industriile HORECA, nu ducem lipsă de inițiativă și curaj pentru extindere. Pe măsură ce afacerea noastră evoluează se deschid și oportunități de angajare, așadar nu ezita să ne adresezi o întrebare. Cine știe? Poate ești chiar colegul sau colega pe care îl/o căutam.

Ștefan Pop

Chef


Îmi place inovația în bucătărie și sunt fericit să ofer diversitate

Roshe Tegura

Chef


Am învățat împreună cu colegii mei că gustul e foarte important

Marian Bratu

Chef


Ador să gătesc pentru copii. Încerc să-i surprind mereu cu preparate sănătoase și gustoase.

Max Broody

Breakfast Chef

Lăsați-ne o recenzie pe