Evenimente de familie în aer liber: organizare și catering de top

Evenimentele de familie în aer liber sunt ocazii perfecte pentru a sărbători momente importante într-un cadru relaxant și natural. Fie că este vorba despre o aniversare, un botez sau o simplă reuniune de familie, organizarea unui astfel de eveniment necesită atenție la detalii și, bineînțeles, un serviciu de catering de înaltă calitate.

Avantajele organizării evenimentelor în aer liber

Organizarea unui eveniment în aer liber vine cu numeroase beneficii. Primul și cel mai evident este conexiunea cu natura, care oferă un decor natural și plăcut. Aerul proaspăt, spațiile largi și atmosfera relaxantă contribuie la crearea unor amintiri de neuitat.

Un alt avantaj major este flexibilitatea. Spațiile deschise permit aranjamente variate și creativitate în decor, activități și, bineînțeles, în servirea mâncării. Evenimentele în aer liber oferă un sentiment de libertate și dezinvoltură, perfect pentru sărbători de familie.

Catering de top pentru evenimente de familie

La A la Catering, înțelegem cât de important este ca mâncarea să fie nu doar gustoasă, ci și adaptată contextului și preferințelor invitaților. Oferim o gamă variată de meniuri și servicii, perfect potrivite pentru evenimente de familie în aer liber.

 • Platouri asortate: Platourile noastre sunt ideale pentru orice tip de eveniment. De la platouri cu mezeluri și brânzeturi fine, până la platouri finger food ori cu fructe proaspete și legume, avem opțiuni care să satisfacă toate gusturile.
 • Candy Bar: Pentru evenimentele care includ și copii, un candy bar este mereu o atracție. Cu dulciuri colorate, prăjituri delicioase și decoruri tematice, candy bar-ul nostru va încânta toți invitații, mari și mici.
 • Bufet Suedez: Bufetul suedez este o alegere excelentă pentru evenimentele în aer liber, deoarece permite invitaților să se servească singuri și să încerce diverse preparate. Oferim o selecție variată, de la salate și aperitive, până la feluri principale și deserturi.
 • Gelato Bar: Adaugă o notă de răsfăț evenimentului tău cu gelato bar-ul nostru. Cu o selecție de înghețate artizanale, topinguri și sosuri, gelato bar-ul este perfect pentru zilele calde și va fi cu siguranță apreciat de toți invitații.

Recomandări de servicii și meniuri

Pentru a asigura reușita evenimentului tău de familie în aer liber, îți recomandăm câteva din serviciile și meniurile noastre cele mai populare:

 1. Meniu Platouri Festive:
  • Platouri cu selecții de mezeluri fine, brânzeturi alese, legume proaspete și dip-uri delicioase.
  • Ideal pentru un bufet stilat și variat care să impresioneze invitații.
 2. Meniu Candy Bar:
  • Prăjituri, macarons, bomboane și alte dulciuri, toate frumos aranjate și decorate tematic.
  • Perfect pentru a adăuga o notă dulce evenimentului tău și a face deliciul copiilor.
 3. Meniu Bufet Suedez:
  • O selecție de aperitive ușoare și feluri principale, care includ salate, mini-quiche-uri, rulouri de somon și diverse tarte sărate.
  • Ideal pentru evenimente unde vrei să oferi ceva sofisticat, dar ușor de mâncat.
 4. Meniu Gelato Bar:
  • Înghețată artizanală cu diverse arome, alături de topinguri și sosuri delicioase.
  • Perfect pentru a adăuga o notă răcoritoare și dulce evenimentului tău în aer liber.
 5. Meniu Barbecue:
  • Pentru o atmosferă relaxată și convivială, oferim servicii de barbecue, cu selecții de carne marinată, legume la grătar și sosuri delicioase.
  • Perfect pentru evenimente în aer liber, unde invitații se pot bucura de mâncare proaspătă, gătită pe loc.

Organizarea unui eveniment de familie în aer liber este o oportunitate minunată de a crea momente speciale alături de cei dragi. Cu serviciile de catering de la A la Catering, poți fi sigur/ă că mâncarea va fi la înălțimea așteptărilor, contribuind la succesul evenimentului tău.

Pentru detalii și rezervări, te invităm să ne suni la numărul 0721 172 390 sau să ne contactezi pe email la contact@alacatering.ro. Suntem aici pentru a transforma orice eveniment într-o experiență memorabilă!