
Catering București & Ilfov
Meniu lunch break
Scapă de grija selectării unui meniu de prânz care să fie în același timp suficient de variat dar sănătos și gustos.
Suntem pregătiți să asigurăm un flux constant de bunătăți, în regim de abonament, atât birourilor cât și obiectivelor din teren (șantiere).
Catering cu tradiție în București & Ilfov
Cu o experiență de peste 10 ani, vă oferim servicii de catering de înaltă calitate, permițând clienților să simtă întregul potențial al unui eveniment organizat profesionist.

Exemplu meniu lunch break

18 lei / persoana • minim 10 persoane
Săptămâna 1

Luni:
• Crema de spanac cu crutoane
• Friptura de porc la tava cu legume mexicane
Marti:
• Ciorba de legume
• Chiftelute marinate cu piure de cartofi si salata
Miercuri:
• Ciorba ardeleneasca de vita
• Snitel parizian cu cartofi aurii si salata asortata
Joi:
• Supa de pui cu galuste
• Pulpe de pui la tava cu orez sarbesc si salata de varza
Vineri:
• Salata Caesar
• Papricas de pui cu galuste
Săptămâna 2

Luni:
• Supa crema de rosii cu galuste
• Tocanita de vita cu mamaliguta cu castraveti murati
Marti:
• Supa de pui cu taietei
• Friptura de pui cu piure de cartofi si salata de sfecla rosie
Miercuri:
• Ciorba a la grec
• File de peste cu cartofi natur si sos alb
Joi:
• Ciorba taraneasca de vacuta
• Spaghete bolognese
Vineri:
• Ciorba de cartofi cu legume
• Piept de pui la gratar cu cartofi aurii si salata asortata
