Rodia

Te invitam sa gusti din beneficiile rodiei!

Rodia este unul din cele mai puternice fructe antioxidante.

Rodia contine antioxidanti puternici precum polifenoli, tanini si antocianini, esentiali pentru sanatatea inimii si a organismului.

Este o sursa importanta de vitamine si minerale si contine vitamina A, vitamina B5, vitamina C si E, vitamina K, acid folic, dar si minerale importante pentru organism precum calciu, potasiu, magneziu, fier

In acelasi timp, antioxidantii continuti de rodie impiedica aparitia procesului de imbatranire prematura. Prin urmare, rodia este recomandata chiar si in tratarea bolii Alzheimer si are proprietati antiinflamatorii si din acest motiv protejeaza impotriva astmului, a durerilor in gat, a diareei si a altor boli.

Bogata in acid folic, vitamina esentiala in diviziunea celulara si indispensabila in procesul de dezvoltare a fatului este recomandata femeilor insarcinate.

De asemenea intareste sistemul imunitar si are proprietati anticancer. Rodia este un aliment extraordinar, eficient impotriva cancerului de san, a cancerului de prostata si a celui de piele.Sucul de rodie creste apetitul astfel incat poate fi folosit cu succes in cazul copiilor, pentru stimularea apetitului si gratie continutului sau ridicat de vitamina C (o singura rodie contine 40% din doza zilnica de vitamina C recomandata), rodia contribuie la intarirea sistemului imunitar.

Leave a Comment